Открийте силните си страни (2005)

Описание
"Във времена, когато компаниите по света изпитват отчаяна нужда от нови методи за мотивация, вдъхновение, от свежи сили и идеи, Клифтън и Бъкингам ни отварят вратите към нова философия на живот и работа. Позитивна философия, която се фокусира по-скоро върху силните страни на хората, отколкото върху слабостите им. Забележителна книга с дълбочина и творчески дух, която ни дарява с чудесното съчетание на мъдрост и визия за укрепване на компаниите. Книгата на Клифтън и Бъкингам е стимулираща и провокираща мисълта. "
Лорен Матюсак, старши педагог, Академия за лидерство "Джеймс Макгрегър Бърнс" в Университета в Мериленд

"Ключът към високи постижения и щастие е в използването на силните страни на личността, а не в отстраняването на слабостите. Първата стъпка е да разберете какви силни страни притежавате, а тази прекрасна книга ви дава мощно и прецизно средство да го направите. "
Мартин Е. П. Селигман, Професор по психология в Университета в Пенсилвания

За съжаление у повечето от нас липсва усещане за собствените ни заложби и силни страни, а в още по-голяма степен ни липсва способност да изградим живота си, като се уповаваме на тях. Вместо това, ръководени от нашите родители, учители и мениджъри, ние ставаме експерти по отношение на слабостите си и прекарваме живота си в безброй опити да ги преодолеем, докато нашите силни страни остават латентни и пренебрегнати.

Маркъс Бъкингам, съавторът на бестселъра "Нарушете всички правила", и Доналд О. Клифтън, член на ръководството на Международния център за изследвания и образование на Галъп, са създали революционна програма, за да помогнат на читателите да идентифицират своите таланти, да ги развият в силни страни и да постигнат почти перфектно изпълнение на дейностите, с които се занимават.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^