Отвори вратите към сърцето си (ISBN: 9789544744083)

Отвори вратите към сърцето си (ISBN: 9789544744083)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Йога
Езикбългарски
Брой страници406

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Отвори се, за да се влее в теб Моята божествена любов и светлина. Отвори вратите към сърцето си и не допускай нищо да спира този поток. Дръж широко отворени тези врати, така че любовта и светлината да текат свободно в теб и през теб и винаги да те изпълва жизнената сила. Когато вратите към сърцето ти са затворени и притокът на любов и светлина е прекъснат, целият ти живот се сковава - нищо не може да вирее в застоялата вода. затова съзнателно трябва да поддържаш тези врати широко отворени и да черпиш от Мен, извора на целия живот. И така сърцето ти никога няма да пресъхне и да бъде в застой. Поток, който не получава вода от своя извор, пресъхва. Ако престанеш да приемаш сили от Мен, скоро ще се изчерпиш и ще станеш безполезен. Затова не ме пренебрегвай и винаги поемай жизнени сили от Мен. Ти правиш своя избор ден след ден, час след час, минута след минута.
Преди повече от петдесет години Айлийн Кади, съосновател на Фондация \"Файндхорн\", за първи път получава лично напътствие от един \"тих глас в душата й\", от един извор, който тя нарича \"Вътрешен Бог\". \"Отвори вратите към сърцето си\" е своеобразен \"духовен наръчник\", четен всекидневно от над милион души по цял свят. Книгата сьдържа вдъхновяващи послания - прости напътствия, предложени с надеждата да помогнат и на читателите да намерят в себе си вяра и вътрешен мир и чрез тях, подобно на Айлийн, да реализират своя потенциал.
Книгата е преведена на повече от петнадесет езика след първото издание от 1986 година.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^