Отвъдният свят (ISBN: 9789544800673)

Отвъдният свят (ISBN: 9789544800673)
Описание
Ключови думиЕзотерия
Езикбългарски
Брой страници348

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Отвъдният свят е около нас и непрекъснато си взаимодейства с нашия. Ние навлизаме в него когато заспим и постоянно сме свързани с него, тъй като в същността си сме духовни същества. Така че не се изисква много - просто отваряне на ума и малка промяна в съзнанието, за да вдигнем булото и да хвърлим един поглед върху по-високите измерения.
Линда Уилямсън

Можем интуитивно да се досещаме, че невидимата част от нашето същество остава да живее и след смъртта — душа, дух, както и да го наречете, но не можем да го докажем. Или може би можем?
„Душа\" е една от думите, които най-силно смущават учените. Тя не се вписва добре в техните механични теории за вселената. Все повече обаче стават доказателствата и научните факти, сочещи, че нещо у хората съществува независимо от тяхното физическо тяло. Непредубеденият човек ще намери в тази книга неоспорими доказателства, идващи от различни източници, че животът продължава след смъртта.
Но словото на Линда Уилямсън съдържа едно може би още по-важно послание: Страхът е онова, което ни държи на разстояние от отвъдното. Той и съмнението в съществуването на духовни светове изграждат бариера, която осакатява сетивата ни. Все пак в сюблимни моменти от живота ни невидимият свят преминава през тази бариера. Линда Уилямсън ни насочва как да разпознаем тези усещания в нас и да ги направим сигурни. Тогава те се превръщат в най-неоспоримото доказателство за живот след смъртта. И вече не са просто познание, а истинска благословия.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^