Пакет с карти към книги 1, 2 и 3 (ISBN: 9788770625609)

Пакет с карти към книги 1, 2 и 3 (ISBN: 9788770625609)
Описание
Ключови думиДетски, Приказки, Роман

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Картите са вторият компонент на проекта 39 КЛЮЧА и са общо 355. Всяка книга от поредицата съдържа в себе си по 6 карти. Останалите ще могат да бъдат събрани от отделните пакети с карти. Картите осигуряват изключително важни насоки в откриването на ключове. Някои от тях дори са ключове.
Първият пакет карти е свързан с първите три книги от поредицата 39 КЛЮЧА и съдържа уникална комбинация от 16 случайно подбрани карти от общо 55. Във всеки пакет има поне една рядка или суперрядка карта. Веднъж взел картата в ръка читателят я прибавя към онлайн колекцията си в сайта www. the39clues. com, като за целта трябва да въведе идентификационния й код. След което на екрана се появява дигитализираната й версия. Като се кликне върху дигитализираната карта, ще се отвори страница с важна информация, загадка, игра или дори ключ.
На всяка карта са посочени: номерът пакет, от който е; степента на трудност на картата; уникален за всяка карта идентификационен код, с който да добавите картата към онлайн колекцията си; колко рядка е картата; гербът на клана от рода Кахил, към който се отнася тя; типът и поредният й номер. Всяка карта може да бъде въведена в галерията само на един участник.
Картите могат да се използват и за специална настолна игра с приятели.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^