Панаирът на книгата. Български и балкански измерения (2010)

Панаирът на книгата. Български и балкански измерения (2010)

Панаирът на книгата. Български и балкански измерения (2010)

от 6,30 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЛитература, Наука
Езикбългарски
Брой страници136

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Основна задача на проекта "Проучване и съпоставка между Софийския международен панаир на книгата и международните панаири на Балканите" е да предостави материал за бъдеща концепция за организиране и провеждане на панаир на книгата у нас, изградена на базата на извършените проучвания и анализи. Заедно с това целим подобряване на сътрудничеството между отделните звена от книжния бранш, където специално място да намерят и студентите от специалност Книгоиздаване на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Самият сборник, който на моменти надхвърля рамките на проекта, може да бъде отправна точка за един по-мащабен дебат по проблемите в книжния сектор у нас и смятаме, че конкретните резултати биха били полезни за цялостното му развитие. От друга страна, ефективната комуникация между студентите и издателите ще създаде връзка и приемственост между обучаващите се в сравнително новата специалност Книгоиздаване и утвърдените специалисти в издателския и книготърговския бранш.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^