Паневритмия (ISBN: 9789545780974)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиАстрология, Медицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В древните мистични школи Паневритмията е била метод за
възпитание чрез ритмични движения, свързани с определени идеи и
съчетани с пеене.
Подобни школи съществуват не само тук, но и на всички планети. Жителите на планетите и слънцето прилагат Паневритмията. Природата не е мъртъв механизъм. Навсякъде в нея има живот. Разумни същества населяват целия Всемир.
Паневритмията - радио на Новата Култура
Независимо от това, дали ние съзнаваме или не, съществува около нас един свят на същества с висша интелигентност. Ние
трябва да се свържем с тях, за да могат те да ни предадат своите идеи и подтици, своята сила и светлина. И когато имаме вдъхновение, просветление, озарение, когато имаме проблясък на велики идеи, това са дарове от техния свят. Именно чрез Паневритмията ние ставаме възприемчиви към това. Нали знаем, че когато радиоприемникът нагоди своята антена в хармония с радиопредавателя, той възприема мислите, музиката, които му се изпращат. Това предаване става чрез етера. При тези хармонични движения на Паневритмията ние ставаме способни да доловим мислите на тези напреднали души, влизаме в контакт с един свят на висша интелигентност. Радиото е средство за обмяна между народите. Също така и Паневритмията е условие за приемане мислите на тези гениални души.
Паневритмията — това е новото, което трябва да се внесе в днешната култура. Тя има да играе важна образователна и възпитателна роля в училището. Въвеждането на Паневритмията в училището и в обществото ще даде голям тласък за вливане на нови културни ценности.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^