Пари. Банки. Кредит (ISBN: 9789548401784)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Милети Младенов
Професор доктор в катедра финанси на УНСС - София, където работи от 1975 г. Преподавател по дисциплините "Теория на парите" и "Банково дело".
От 1991 до 1996 г. е подуправител на БНБ и алтернативен гуверньор за България в Световната банка и Европейската банка за възстановяване и развитие. През 1997-98 г. е председател на Съвета на директорите на консултантската фирма "Вектор Капитал". От 1999 до 2003 г. е председател на управителния съвет на Гаранционен фонд - Задължително застраховане. Автор на публикации в България и чужбина в областта на парите, кредита, банковото дело, международните финанси.

Книгата е посветена на проблемите на паричната теория и политика, паричните съвети, финансовите пазари. В нея се разглеждат важни въпроси от теорията и практиката на
финансовите посредници
финансовите пазари
финансовите инструменти
банковата система
лихвените проценти
инфлацията
паричната политика
еврозоната
паричните съвети
паричната теория
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^