Патън за лидерството (2002)

Патън за лидерството (2002)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Мениджмънт, Право, Психология
Езикбългарски
Брой страници274

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"През трите години от 1942 до 1945 Патън спечели една война под девиза "Скорост, простота и смелост". През трите години от 1995 до 1998, използвайки същия девиз, "Уорнър-Ламбърт" се превърна от компания, смятана за губеща във фармацевтичната индустрия, в една от 50-те най-големи фирми на пазара. Книгата "Патън за лидерството" дава на лидерите от всички нива задълбочен поглед върху уникалния лидерски стил на Патън и върху това как той е вдъхновявал хората си за победа при трудни обстоятелства.

Мелвин Р. Гудис

председател и изпълнителен директор на " Уорнър-Ламбърт кампъни"

"Никога не бих си помислил да сравнявам генерал Патън с корпоративния мениджмънт. Но в тази книга това е направено, и то добре. "

Карл Малден

актьор, известен с ролята си на генерал Омар Брадли във филма "Патън"

"Не се съмнявам, че лидерските умения и лични качества на генерал Патън могат да бъдат използвани успешно и при корпоративните, и при правителствените управленски позиции. За настоящите и бъдещи лидери ще бъде добре, ако развият тези умения и използват изключително необходимата честност и искреност, с които е известен генерал Патън, и без които не може да съществува лидерството. "

Уилям Бърк

генерал-майор от Резерва на Американската армия

"Патън е персонификация на лидерството, изразено чрез силата на личността.

Книгата "Патън за лидерството" дава ценен поглед върху правилата на този велик войн на XX век. "

Ал Калтман

Автор на "Цигари, уиски и победи" уроци по лидерство на генерал Юлисис С. Грант
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^