Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Брой страници248
Тегло191

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

От 3000 години шаманите, магьосниците и мъдреците познават силата на петте основни елементи, които изграодат нашия свят - Въздух, Земя, Вода, Огън и Дух. Те присъстват навсякьде около нас - във всеки предмет, създание или събитие във Вселената, във всяка мисъл и действие. Петте елементи са основата, "строителният материал", от който е сътворен нашият свят.

Авторката, ДЖ. Конеуй, повече от 40 години изучава и практикува шаманизъм, ню ейдж религии, източна философия, уика и паганизъм. В своя дълъг духовен път тя е осъзнала, че за да живеем щастливо и в хармония с останалите, трябва да научим колкото може повече за петте елементи и за техните енергии. Затова повежда читателите на едно вълнуващо пътешествие.

От книгата ще научим:

Каква е природата на Водата, Въздуха, Огъня, Земята и Духа;
Кои са духовете, свързани с всеки от тях;
Какви магии, ритуали и медитации можем да използваме, за да призовем силата на елементите в живота си;
Как сезоните и движението на Луната си взаимодействат с петте елементи;
Как можем да използваме по магически начин енергията на Земята, Водата, Въздуха, Огъня и Духа
Кои архангели и скъпоценн камъни на кой от елементите съответстват;
Кои цветове, благовония и билки са подходящи за извършване на елементални магии.
Когато се докоснем до силата на елементите, ще можем да открием връзката между нашия свят и всички други светове и измерения във вселената.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^