Петте елементи (ISBN: 9789543190423)

Описание
Ключови думиЕзотерия

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

От 3000 години шаманите, магьосниците и мъдреците познават силата на петте основни елементи, които изграждат нашия свят - Въздух, Земя, Вода, Огън и Дух. Те присъстват навсякъде около нас - във всеки предмет, създание или събитие във вселената, във всяка мисъл и действие. Петте елементи са основата, \"строителният материал\", от който е сътворен нашият свят.
Авторката, Дж. Конеуй, повече от 40 години изучава и практикува шаманизъм, ню ейдж религии, източна философия, уика и паганизъм. В своя дълъг духовен път тя е осъзнала, че за да живеем щастливо и в хармония с останалите, трябва да научим колкото може повече за петте елементи и за техните енергии. Затова повежда читателите на едно вълнуващо пътешествие.
От книгата ще научим:
Каква е природата на Водата, Въздуха, Огъня,
Земята и Духа;
Кои са духовете, свързани с всеки от тях;
Какви магии, ритуали и медитации можем да
използваме, за да призовем силата на елементите в
живота си;
Как сезоните и движението на Луната си
взаимодействат с петте елементи;
Как можем да използваме по магически начин
енергията на Земята, Водата, Въздуха, Огъня и Духа
Кои архангели и скъпоценни камъни на кой от
елементите съответстват;
Кои цветове, благовония и билки са подходящи за
извършване на елементални магии.
Когато се докоснем до силата на елементите, ще можем да открием връзката между нашия свят и всички други светове и измерения във вселената.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^