Писма от Древните (ISBN: 9789545071829)

Описание
Ключови думиЕзотерия
Брой страници162

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Скъпи мои,
Обикновено, когато съм „на сцената\", предлагам на света идея, която се изразява в прекъсване на из¬следването на човешкото съзнание, и след това се чувствам отговорен това да става без грешка. Но никога не съм претендирал, че е истина всичко, в кое¬то вярвам в даден момент. Бих предпочел да ви пред¬лога концепция, която би било добре да излезе на бял свят и след това да позволи на всички нас заедно да открием фактите и истината и това как човешко¬то съзнание би могло да направи тази нова информа¬ция използваема в света, в който живеем. Понякога правилното обяснение е намерено, а понякога не е. Ако не е, тогава продължаваме напред, но ако е, тър¬сим начини да използваме информацията за общото благо.
Така че тези писма до вас ще ви предложат прос¬то възможности. С други думи, ще ви предложа най-добрата информация, която имам, но тя може би не винаги ще бъде перфектна. Това е мое мнение в този момент. Но е без значение какво казвам и не го прие¬майте като факт, докато не отделите време да се убедите в истинността му. Трябва да сте сигурни в себе си, не само да вярвате в мен, но и в целия Живот. Ако можете да приемете това, тогава сте постиг¬нали просветление.
В повечето от тези писма, всички написани през
2003 г. , описвам две свещени пътувания през лятото на 2002 г. и пролетта на 2003 г. , които направих заед¬но с международна група от посветени на Светлина¬та хора. Нека тези разкази за нашите пътувания бъ¬дат благословия във вашия живот.
В Любов и Служба, Друнвало
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^