Писма. Спомени за Родна (2005)

Писма. Спомени за Родна (2005)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБиографии, Българска литература
Езикбългарски
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ние търсим чудеса, търсим святост, а ето че най-голямото чудо е човешката доброта и тя е която внася в живота ни светлина и ни среща със светостта.
Добротата излъчва топлина и побеждава коравосърдечието. Тя облагородява поривите и събужда в душата любов към всеки човек, без предпочитания. Срещата ни с нея е колкото трогателна, толкова и вдъхновяваща. Тя дава на живота ни нов смисъл и нов кураж.
Добротата е Божи дар, благодат, която ни завръща при Отца и ни превръща в едно голямо, любящо семейство. Всеки, който е съхранил доброто в себе си е Божи вестител и ни напомня, че сме само пътници и нищо тук няма постоянна стойност, освен самото То - Доброто.
С такъв изпълнен с добрина човек ни срещат писмата на Благородна. Безшумно и незабелязано премина тя край нас с послание, което може би ще спре за миг задъханото ни ежедневие и ще ни накара да се замислим.
Благородна Бадева
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^