Питай и ще успееш (ISBN: 9789547831292)

Питай и ще успееш (ISBN: 9789547831292)

Още оферти

Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници328

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

1001 необикновени въпроса за постигане на преломни резултати и отключване на интуицията

Тази книга може да не е предназначена за вас – но в нея хиляди намериха това, което търсят! – Джо Витале

Кен Фостър успя! Тази книга има силата да промени бизнеса и живота ви. Друга подобна все още няма. Тази книга ще ви обогати и зареди умствено, емоционално, физически и духовно, показвайки ви как да използвате ума си, за да получите онова, което е най-важно за вас.
Чрез простия си метод Кен ще ви научи да фокусирате ума си и да достигнете скритата във вас сила, да намерите отговорите на най-големите си предизвикателства, да избягвате нови трудности и да хвърлите мост между сегашното си състояние и осъществяването на най-дръзките си мечти. Кен е великолепен мислител. Никой не може да го конкурира в умението му да учи хората да навлизат вътре в себе си и да си задават правилните въпроси. Той е Сократ на нашето време.

Кен Фостър ви дава ключа, с които да отключите живота, който винаги сте искали. Това е ключът към успеха, който пророците, духовните учители и мотивационните ментори ни подсказват от дълги години насам. Сега ще научите, че всичко е възможно... ако само се осмелите да зададете въпросите!

Джак Канфийлд, съавтор

Всички носим зародиша на гениалност в себе си и притежаваме силата да променим живота си. Открийте какво работи лично за вас.

Повечето от нас прекарват живота си в търсене на отговори на грешните въпроси. Питай и ще успееш ви дава нова перспектива за това, което бихте могли да постигнете, когато задавате точните въпроси. Промените ли въпросите, които си задавате, ще постигнете абсолютната неограниченост:

* ще разкриете най-съкровените си желания
* ще прозрете истинската си цел и визия
* ще освободите творческия си заряд
* ще ускорите темповете за постигане на успех
* ще се възползвате от пълния си потенциал
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^