Планиране, организация, управление, координация и контрол на дейностите в училището Справочник на директора (ISBN: 9789541806876)

Планиране, организация, управление, координация и контрол на дейностите в училището Справочник на директора (ISBN: 9789541806876)

от 13,50 лв 5 оферти
Описание
Книгата е второ преработено издание на Справочник на директора. В настоящото издание освен разработените примерни училищни документи, свързани с планирането и организацията на цялостната училищна дейност, както и с финансовата организация и дисциплина, са включени и изменени и допълнени законови и подзаконови нормативни актове и документи. Включени са и нормативни актове и документи, свързани с прилагане системата на делегираните бюджети през 2010 г. , кариерното развитие на педагогическия персонал, оперативната програма „Развитие на човешките ресурси за 2007–2013 г. , дейностите по приемане на учениците след завършен 7. клас или основно образование, дейностите по организацията и провеждането на държавните зрелостни изпити и др.
Към книжното тяло е приложен диск, в който са включени разработените примерни училищни документи, както и пълните текстове на законовите и подзаконовите нормативни актове и документи, пряко свързани с работата на директора на училището.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^