Под воала на времето (ISBN: 9789544801076)

Описание
Животът на Людмила е като приказка. Тя сънува сънища, които я връщат назад във времето и й помагат да осъзнае съдбовната значимост на връзката й с хората, които среща в живота си.
Когато отива в Калифорния, един от сънищата й се сбъдва - среща французина Жан-Жилип, който се появява като слънчев лъч в самотния й живот. Между тях се създава красива емоционална връзка.

Романът е облъхнат от приказно-романтична атмосфера. В него съжителстват исторически факти и художествена измислица, действителното се преплита с вълшебното. Героите живеят в настоящето, но понякога воалът на времето се повдига и те преживяват вълнуващи срещи в миналото, свързани с хората от сегашния им живот.

Природата е жив участник в повествованието. Слънцето и Луната, зората и залеза са съпричастни на любовта на героите и им нашепват своите тайнства.
Романът е вълшебна приказка за любовта и размисъл за времето и за измеренията на човешката душа.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^