Подбрано от Дракър (2004)

Подбрано от Дракър (2004)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг, Мениджмънт, Право
Брой страници394
Тегло670

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Подбрано от Дракър включва разсъжденията и теоретичните постановки, които гуруто на мениджмънта е направил през своята дълга 60-годишна творческа дейност. Книгата е широкообхватен сборен труд, съставен от най-добрите работи на световноизвестния мислител и специалист в областта на мениджмънта като наука и практика.
Погледът на Дракър е насочен не само към мениджмънта, а също така към индивида и обществото. Той свързва тези теми на днешния свят чрез характерното си ясно виждане напред във времето, за да създаде съчинение, което капсулира в един том най-съществените и най-силни негови творби.

С направения подбор в тази книга Дракър си е поставил две цели:
Последобателно и задълбочено да въведе читателите в предмета и задачите на мениджмънта;
Да направи преглед на своята дейност върху тази материя и да ориентира читателите отвъде да започнат да четат книгите му и кои от неговите произведения са избирателно важни.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^