Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза (2015)

Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза (2015)

от 15,30 лв 2 оферти
Описание
Човечеството се намира на прага на нова епоха, която коренно ще промени съвременния начин на живот. Ще има хора, които с широко отворени сърца ще приемат новото, което предстои, но ще има и такива, които с промените ще се борят. От редовете на тази книга ще разберете защо е нужна тази промяна и в какво ще се изразява тя. Ще научите как да се подготвите за нея и какво ще се случи ако посрещнем промените неподготвени. На тези въпроси и на още много други ще откриете отговорите тук, които целят да отключат неограничения потенциал, който е заложен във всеки един човек. Съвременните хора са забравили за цялото богатство и палитра от способности, с които Бог ни е Благословил.

Тепърва предстои да преоткрием и доразвием Божествения потенциал посят във всеки един от нас и за всичко това ще ви помогне този духовен наръчник за еволюционно развитие.

ОТКЪСИ:

"Нужно е хората да осъзнаят, че Бог е проявление на всичко живо, което ни заобикаля. Всяка частица от Него е жива и има разум. Вече знаете, че всичко е изградено от енергия, но самата енергия също е жива и има разум, който се развива благодарение на умението на по-висшите същности да си служат с нея. Всички частици произлезли от Бог са взаимно свързани и те непрестанно си взаимодействат помежду си. По този начин Цялото се развива и еволюира. Ако това не беше така, тогава всяка частица произлязла от Бог, сама по себе си не би била пълноценна в своето развитие, защото няма да има какво да я тласка да еволюира по своя път на развитие. Ето затова хората е нужно да осъзнаят, че сме свързани с всичко живо около нас и колкото по-скоро това бъде осъзнато, толкова по-лесно ще се научим да си взаимодействаме помежду си по един нов, по-висш начин, който ще подпомогне както нашето развитие, така и развитието на всичко живо, с което си взаимодействаме... "

"Обръщайки поглед към миналото виждаме, че тогава духовният възход е бил за сметка на материалния напредък, докато сега материалният възход е за сметка на нашата духовност. Крайно време е човечеството, опознало и двете крайности, да осъзнае, че истината е някъде по средата. Нужно е да се научим да си служим с материалното без да потъпкваме духовното, както и да си служим с духовното без да пренебрегваме материалното, защото двете вървят ръка за ръка. Всяко материално действие оказва влияние и на енергийно ниво, както и всяко действие на енергийно ниво оказва влияние и върху материалния живот. Те са силно свързани и е крайно време да се научим да живеем в баланс между духовното и материалното, защото само така ще сме в състояние да разгърнем своя потенциал, който е заложен вътре в нас. В противен случай ще се лутаме из крайностите и все нещо няма да ни достига, за да проявим своята Божественост.

Сега масата от хората до такава степен робуват на материалното, че потъпкват всякакви принципи и вселенски закони, които властват из цялата вселена. За щастие стават все повече хората, които се пробуждат и със своя личен пример осветяват пътя на останалите и им помагат да отворят широко очи, за да се огледат в какъв свят живеем. На тези светли същности никак не им е лесно да живеят в съвременния свят, затова е нужно те да се обединяват и взаимно да се подкрепят, за да могат заедно да устояват на всички предизвикателства, които ще срещнат по пътя на промяната.

С липсата на духовност човечеството все повече се отдалечава от природата и от нейните дарове и ценности, без които нашият живот би бил немислим. Колкото повече се отдалечаваме от нея, сякаш толкова по-малко я ценим и уважаваме като наша майка, от която са изградени физическите ни тела. Тя е всеотдайна в любовта си към нас и търпи устойчиво всички наши експерименти, които си правим с нея, а ние как й се отблагодаряваме за това... "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^