Подвизите на Херкулес (2007)

Подвизите на Херкулес (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиАстрология, Психология
Езикбългарски
Брой страници290

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Древният герой Херкулес е добре цзвестен със своите 12 подвига, изисквали огромна храброст и сила. Но същността на тези подвизи е духовна -те водят към освобождение на душата за служба на човечеството. Историята на Херкулес - въплътения, но несъвършен божи син, който овладява своята низша природа и се издига над нея, за да да докаже своята божественост - е история за духовна смелост, мъдрост и сила, но и за слабост, недостатъци и грешки.

Чрез своите подвизи Херкулес разбира, че методите, свързани с човешката му личност, само влошават проблемите, и че истинските решения се появяват само от висшата сила и мъдрост на Душата -истинският вътрешен Учител, който дава различна гледна точка и работи с методите на Светлината.

Посланието е универсално: всеки от нас трябва да измине подобно пътешествие към същите цели, да се бори и да минава през конфликти, да опитва и да се проваля по пътя, но след това да се изправя и да продължава напред към радостта и свободата.

Книгата разглежда важни въпроси, на които астрологията на личността не дава отговори. Тя ни помага да откриваме духовното предназначение на всеки човек и да разбираме себе си и ближните на по-дълбоко, трансперсонално ниво.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^