Погледи към света (2007)

Погледи към света (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиГеография
Езикбългарски
Брой страници622

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"В книгата са представени информация и впечатления от различни страни в четирите континента: Азия, Америка, Австралия и Африка. Работата ми в чужбина като експерт в "ЮНИДО", Организацията на обединените нации за промишлено развитие ми даде възможност да се запозная с някои африкански държави и събуди в мен желанието да хвърля поглед и към другите континенти.
Съдбата ми помогна да осъществя тази мечта и посетих редица страни в Близкия, Среден и Далечен Изток, в Азия, Северна и Южна Америка и Австралия.
Кратките посещения не позволяват подробно опознаване на посетените страни, но дават възможност за бегло запознаване с някои от техните географски, икономически, исторически и културни особености.
Впечатленията от посетените места оставиха дълбоки следи в мен. Тези пътувания ме убедиха колко разнолик е светът и ме накараха още повече да ценя и обичам своята родина, малката България. Видяното и преживяното в различните краища на света ме импулсира да го споделя и да го направя достъпно и за други хора. Така се роди настоящата книга "Погледи към света" посветена на всички млади и възрастни хора, които се интересуват от непознати страни, но нямат възможност да пътуват. С нея искам да насърча и тези, които желаят да се запознаят със света, да осъществят своите мечти, както и да ги убедя, че в днешно време това е напълно възможно. "
Стефан Стефанов
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^