Полето на грънчаря (Мат. , 27: 7) - Поеми за любовта и смъртта/Il campo del vasaio (Mt. , 27, 7) - Poemi d'amore e morte (2004)

Полето на грънчаря (Мат. , 27: 7) - Поеми за любовта и смъртта/Il campo del vasaio (Mt. , 27, 7) - Poemi d'amore e morte (2004)

от 4,50 лв 2 оферти
Описание
Марко Бадзато е роден в Доло - Венеция на 25 септември 1969 г. Започва да пише стихотворения и поеми през 1993 г. , чувствайки, че в него се поражда
необходимостта да изразява света, който го заобикаля. Поддържа в течение на годините своите интереси в областта на комуникацията, медицината, религиозните философии и съвременната история, със специални интереси към геополитиката и изучаване на политико-военните стратегии на 20 век. Публикува своята първа, двуезична книга на български и италиански Свободна воля (РИКСлавяни, София, 2003), променяйки след нея своя стил на писане. Втората му двуезична книга на български и италиански, публикувана отново в България е "Полето на грънчаря"(РИКСлавяни, С. 2004) Живее и работи в България.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^