Полеви изследвания на украинския секс (2005)

Полеви изследвания на украинския секс (2005)

Полеви изследвания на украинския секс (2005)

от 5,85 лв 3 оферти
Описание
Оксана Забужко е най-известната писателка в съвременна Украйна. Тя е философ по образование, преподавателка по животознание, безпощадно честна по призвание.
Затова амплитудата на впечатленията в тази книга е колосална - от пълния потрес до молитвения възторг... Но това не е поредният "поток на съзнанието", а истински нов "порой на осъзнаването".
Изригващата изповед на Оксана Забужко ни кара да затаяваме дъх, да се препъваме в мъчителни исторически истини, да се възторгваме от божествения писателски дар на дръзката й природа...
Всеки, който изгълта на екс тази двойна доза огнена проза, накрая ще разбере, че човекоподобните мъже имат все по-малки шансове. И че светът, наистина се върти около женския пъп.
През призмата на този интимен роман българският читател по-вярно ще разбере последните събития в Киев, Харков и Донбас, а също и непознатите и неподозирани особености на украинския национален характер. "
Румен Леонидов
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^