Политическите рефлексии - власт и манипулации (2014)

Политическите рефлексии - власт и манипулации (2014)

от 13,50 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПолитика, Социология
Езикбългарски
Брой страници240

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тошко Кръстев е доктор по политическа социология на Института за изследване на обществата и знанието при БАН. Учредител и президент на Европейския Политехнически Университет.

"Намирам също така, че тази относително самотно стояща тема е била принудена да изпревари времето, тъй като научно изследване се прави рядко върху актуални, продължаващи в неопределеността на бъдещето протестни действия - процеси, които показват тъкмо празнотите в отношенията между групови рефлексии и практика. Определено достойнство на книгата е това, че дефицитът от изследвания и незавършените процеси не блокират неговата научна амбиция, а напротив - все някога някой трябва да е сред първите и г-н Кръстев застава убедено на тази изпреварваща позиция, без да показва типичната плахост на изследовател "от кариерата", изправен пред подобна изследователска ситуация. "
Проф. д. п. н. Тодор Танев

"Предложената дискусия убедително демонстрира, че манипулацията, която подкопава и демокрацията и пазарната икономика, напълно деформира политическите и социалните отношения в обществото, включително и политическите отношения и дейности на самия политически елит, а дори и тези в рамките на различните видове граждански дейности от страна на широката общественост. "
Проф. д. ф. н Андрю Бласко
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^