Поредицата от тестове: "Дарби на индивидуалния дух (2005)

Поредицата от тестове: "Дарби на индивидуалния дух (2005)

Поредицата от тестове: "Дарби на индивидуалния дух (2005)

от 6,03 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕзотерия, Учебник
Брой страници54

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„... духовността на човека може да се определи като структура от елементи, схващани като множество от взаимодействащи си духовни дарби. \"
„Настоящите тестове са предназначени за всички, които виждат у себе си „божествената искрица\" на духовността, без оглед на техните предпочитания към конкретни религиозни или верски деноминации, мистични или метафизични светогледи и техните духовни доктрини, техники или практики. \"
„... нашите тестове определено не си поставят за цел да дават подобен пряк цифров израз на човешките дарби, както правят тестовете за интелигентност с интелектуалните умения. \"
„Цел на тестовете си остава единствено регистрирането на душевни свидетелства за действието на различни духовни дарби в лоното на една личност. \"
„Авторът на тестовете би окуражил и подпомогнал всички, които имат желание да ги интегрират в своята лична консултативна, терапевтична или педагогическа практика, като психолози, психотерапевти, психиатри, психоаналитици, лечители, астролози, педагози и други. \"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^