Последната битка на мускетарите, част I (ISBN: 9789549501629)

Последната битка на мускетарите, част I (ISBN: 9789549501629)
Описание
Сред звън на шпаги, тропот на коне и мускетарски изстрели, на страниците на романа оживяват образите на любими герои и героини. Коварство, завист и омраза преследват мускетарите в едно ново и шеметно приключение.
Какви чувства и мисли вълнуват кралицата майка Ана Австрийска в края на живота? Кой е донът йезуит? Ще устоят ли мускетарите на интригите на интенданта Колбер? Ще им прости ли крал Луи XIV новото стълкновение, възникнало между тях? Защо херцогиня Дьо Шеврьоз разравя гроба на тайнствен монах францисканец?
Арамис срещу Д'Артанян? Ще застанат ли най-после двамата приятели очи в очи, с шпаги в ръце? Кой ще бъде победителят? Важи ли девизът: "Един за всички, всички за един!"
Отговорите на тези и други въпроси ще откриете в "Последната битка на мускетарите" - продължение на прочутата трилогия на Александър Дюма - баща.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^