Позволете да ви разкажа (2008)

Позволете да ви разкажа (2008)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Брой страници416

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло: 325 грама
Размери: 20x13

Авторката, Мариана Илиева, е завършила специалностите История и Философия в Софийски университет „Климент Охридски\". След нелепата смърт на единствения й син Пепи и се отключва „честота\" за двупосочна и безпроблемна връзка със света на фините енергии. Тя става медиум. Започват ежедневните й контакти с Високо еволюирали Духовни Същества като КРИОН - отговарящ за магнитната решетка на Земята, нейните Духовни Наставници, Духовни Учители и Водачи. Духът на починалия й син Пепи сам търси и осъществява контакт с нея. Следват контакти със стотици, стотици духове на познати и непознати за нея починали хора.

- В „Позволете да Ви разкажа\" е събрано познание за вечността на Душата, разума и личността след смъртта, тъй като умира само физическото тяло.

- Проследява се пътя на Душите след смъртта и живота на Духовете в Отвъдното; техните професии, занимания и обучение по време на престоя им там между преражданията.

- Проследени са начините и методите, които Духовете използват, за да ни помагат.

- Духовете сами търсят начин, за да осъществят контакт; Духът отговаря на въпроси, прави съобщения, уточнява факти, събития и др. подробности. Съветва и информира близките си.

- Духовното Същество Крион сам установява контакт с Мариана Илиева, за да я обучава и съобщава нови ИМПЛАНТИ, които тя да доведе до знанието на хората чрез настоящата книга.

- Духовният Учител Тапазян насочва вниманието й към Духовните закони за еволюцията на Вселената. Тук тя е събрала и подредила 395 от тях, които е открила в литературата на различни места.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^