Прабос: Ключът към дълголетие (2006)

Прабос: Ключът към дълголетие (2006)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиСпорт
Езикбългарски
Брой страници196

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Чрез тази книга вие се докосвате до уникална система за здраве и дълголетие, наречена ПРАБОС, която по неоспорим начин доказва връзката между източната философия и българския фолклор. При създаване на системата използвах знанията си, придобити в годините на тежки тренировки и обучението си в Техническия университет, Националната спортна академия и Нов български университет. Изучавайки теорията на движенията в българските народни танци, облеклата в тяхното цветово и орнаментно отношение, както и принципите, залегнали в изграждането на един от най-старите писмени извори на източната мъдрост Книга на промените (И-Дзин), се натъкнах на поразителна идентичност при структуриране на законовата им основа. Водеща роля при разработване на системата изигра нестандартния начин на атакуване на проблема, като до голяма степен се съобразявах с вече съществуващите подобни модели. Този път на развитие бе търсен в хаоса от преплитащи се елементи на легенди и исторически факти, на физически натоварвания без методика, без ясни представи за цели и етапи на развитие, без изчистена философия. Воден бях единствено от желанието, ентусиазма и вярата, че нещо трябва да се промени, че "силите" ще ни помогнат да видим тънкия лъч на правилния път в тъмнината "хаос". Контактите ми с азиатски майстори по бойни изкуства се явяваха като лостове, чрез които постепенно изкристализира най-напред грубата идея, а по-късно спомогнаха за изчистване шлаката от новия "продукт".
Острие на системата ПРАБОС стана боен танц ПРАБОС, който от десет години се практикува в създадената на негова основа школа "ДЕМА"(Дух, Енергия, Материя, Активност). Удивителни са резултатите на трениращите в усъвършенстване на техните психо-физически качества, основа на психо-физическата готовност на човека. А как би могло и да бъде, след като хилядолетната система - Български фолклор, е устояла благодарение на генетичния зародиш във всички нас, подхранващи тази система? Надничайки в древните и мъдри учения за живота с надежда да открие все още неоткритото в тях, човек спокойно може да се довери на предлаганата система, защото тя ще задоволи до голяма степен интереса му и ще промени мисленето му.
Възприемането и отсяването на предложената информация ще спомогне за утвърждаването на българското в него. Появата на тази система дойде и да покаже съществуването на вечно търсещ творчески дух във всеки от нас и неговата водеща роля пред материалните стремежи. Чрез тази система, нека "силите" ни поведат към желаните здраве и дълголетие, във вечните им форми и проявления, защото вече го заслужаваме.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^