Практическа испанска граматика (ISBN: 9789549977257)

Практическа испанска граматика (ISBN: 9789549977257)

Практическа испанска граматика (ISBN: 9789549977257)

от 14,25 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиЕзици, Езици, Речници
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Драги читатели,
В ръцете ви е първата цялостна, пълна и методически издържана граматика, създадена от български автори.
Тя е ценно помагало за всички, които искат да усвоят задълбочено испанския език.
Материалът е представен достъпно, обясненията са ясни и изчерпателни. Темите са подредени в съответствие с най-добрия подход за изучаване на испанската граматика.
Всяка тема е съпроводена от голям брой подходящи упражнения, които са градирани по трудност, като накрая са включени преводи - от испански на български език и от български на испански език. С тяхна помощ се осъществява добра връзка между двата езика и знанията се затвърждават.
За желаещите да навлязат в тънкостите на испанския език са дадени допълнителни обяснения под линия.
Граматиката е насочена както към работещи с преподаватели, така и към онези, които навлизат в езика самостоятелно. За тях ще бъде особено полезен ключът към упражненията, както и приложението с таблици за спрежението на испанските глаголи.
Граматиката ще бъде незаменим помощник и за напреднали в испанския език. Те ще намерят в нея отговор на много от въпросите, които възникват пред тях в процеса на усвояване на езика.
Всички примери в обясненията на граматичния материал са преведени - с това книгата ще бъде полезна и за преводачите, които ще свържат употребата на една или друга граматична форма с нейните съответствия на български език.
Като цяло граматиката е насочена към всички, изучаващи испанския език или работещи с него - ученици, студенти, учители, преводачи и др.
Дои. д-р Ани Леви
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^