Правен режим на земеделските земи и горските територи (2011)

Правен режим на земеделските земи и горските територи (2011)

от 21,60 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници384
Тегло424

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга ви предлага актуално приложно знание за правния статут на земеделските земи и горските територии. В част първа, в практико-приложен план, са разгледани конкретни въпроси на земеделските земи след приключване на реституцията, с акцент върху ползването: основания, неправомерно ползване, правен режим на арендата и на масивите за ползване. Представени са правният статут и актовете на органите по поземлената собственост, картата на възстановената собственост и видовете режими на земята.
В чат втора е представен коментарен анализ на новия Закон за горите: инвентаризация, планиране и сертификация на горските територии; вещни права върху горски територии; строителство в горски територии; органи на държавната администрация; регистрация за извършване на дейности; административнонакта зателни мерки.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^