Празниците в детската градина Сборник със сценарии и разработки за подготвителна група (ISBN: 9789541807637)

Празниците в детската градина Сборник със сценарии и разработки за подготвителна група (ISBN: 9789541807637)

от 4,50 лв 4 оферти

Офертите за продукта

Описание
Сборникът е предназначен за учители и специалисти в областта на предучилищното възпитание и за студенти от педагогическите специалности.
Целта на помагалото е:
- да обогати методическата литература с нови образци;
- да разкрие богатството от идеи и възможностите за иновации, свързани с националните ни традиции;
-да подпомогне педагогическата колегия във възпитанието и подготовката на децата, като предложи разработки и варианти за по-интересна и ефективна практическа реализация на държавните образователни изисквания;
- да разкрие достиженията на водещи учители в детските градини.
Помагалото съдържа сценарии за национални и международни празници и разработки на регламентирани и нерегламентирани ситуации на теми с празничен характер. Всяка една тема е разработена по модел, включващ следните рубрики:
Информация – съдържа сведения за празника, за елементите, които придават празничност на ситуацията.
Таблица – в нея са посочени направлението, ядрото, целта, задачите, възможностите за комбиниране с други направления, видът на ситуацията, нагледните средства, материалите и художественият текст, необходими за реализирането на темата.
Обстановка – съдържа информация за обстановката, в която трябва да протече ситуацията.
Ход на реализиране – представен е подробно ходът на работата по темата.
Темите „Здравей, детска градина, „Празник на туризма, „Никулден, „Коледа пак е дошла, „Ден на хумора и шегата , „Празник на детската книга, „ 24 май и „Сезоните на детството са разработени като сценарии за празник. Те включват реплики на участниците с описание на жестовете, които ги съпровождат, стихотворения, заглавия на песните и описание на танците, предвидени за изпълнение по време на тържеството.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^