Пречистване на природни води (2013)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕкология, Учебник
Брой страници344

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.680 кг

В учебника са разгледани въпроси, свързани с пречистването на природните води за питейни и битови нужди. Използвани са най-новите научно-технически постижения в нашата и световната практика. Разгледани са качествените показатели на природните води, основните пречиствателни процеси и прилаганите класически и съвременни технологични решения и съоръжения за нейното пречистване. Материалът е богато онагледен с подходящи схеми и фигури. Приведени са конкретни оразмерителни параметри, характерни за отделните съоръжения.

Съдържанието е съобразено с учебната програма по дисциплината \"Пречистване на природни води\", която се изучава от студентите от специалността \"Водоснабдяване и канализация\" при Хидротехническия факултет на Университета по архитектура, строителство и геодезия - София.

Освен за студенти, учебникът е предназначен и за широк кръг специалисти, докторанти и инженери, работещи в областта на пречистването на водите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^