Преуспяване чрез силата на мисълта (ISBN: 9789543191000)

Описание
Ключови думиЕзотерия, Психология
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Брус Маклеланд е от авторите, които пишат само за преживени неща, доказани от собствения им опит и претворени в живота им. Той споделя своя личен път към успеха, илюстрирайки го с много примери и притчи. В древността на вратите на античен храм били изписани думите : Познай себе си! Да тръгнем на среща със самите себе си е едно удивително приключение. Нашата личност се състои от елементи, които се наричат смелост, увереност, чувство за справедливост, решителност, твърдост, вдъхновение и воля. Степента, в която ги притежаваме, определя нашата сила и способност да постигнем максимума на своите възможност.

Авторът дава няколко лесни за следване препоръки, които имат силата да преобърнат живота ни и да ни превърнат в хората, които искаме да бъдем:

Доверявайте се на собственото си мнение и не позволявайте злонамерените действия на околните да ви спрат, когато се стремите към върха.

Спокойствието и концентрацията на ума са най-добрите помощници.

Не забравяйте, че сегашното състояние, в което се намирате, е резултат от минали мисли. Бъдещето ще бъде резултат от сегашните ви мисли, защото умът привлича хора и ситуации в съответствие със състоянието, в което се намира. Страхът е опасна болест, от която човек трябва да се излекува. Надеждата носи щастие и гъвкавост, а смелостта, решителността и волята водят до успех.

Живей днес, сега, живей на мига, концентрирай се върху настоящето!

Ако не знаеш пътя, потърси помощ! Вселената ще откликне на мига.

Довери се на силата на въображението си и ще изживееш един красив, богат и хармоничен живот.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^