Приятелство с Бога (2001)

Приятелство с Бога (2001)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Брой страници448
Тегло353

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

... връзката ти с Мене не е по-различна от връзката ти с всеки друг. Ти започваш взаимоотношенията си с всеки друг, разговаряйки с него. Ако потръгне добре, сприятелявате се. И, ако потръгне добре, изпитваш чувство на Единство - приобщаване към личността на другия. Същото ти се случва и при срещата с Мене.
Най-напред водихме разговор.
Всеки от вас преживява разговора с Бога по свой собствен начин — и в различно време по различен начин. Винаги ще се води двустранен разговор, такъв, какъвто водим точно сега, в момента. Това би могло да бъде разговор \"наум\" или на хартия, или с отговорите Ми, отнемащи само малко повече време и достигащи до тебе чрез следващата песен, която ще чуеш, или следващия филм, който ще видиш, или следващата лекция, която ще посетиш, или следващата статия в списание, която ще прочетеш, или в неочаквания разговор с приятел, с когото \"съвсем случайно\" си се сблъскал на улицата. След като веднъж вече ти е станало ясно, че ние непрестанно разговаряме, можем да преминем към приятелство.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^