Приказна люлка 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116723)

Приказна люлка 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116723)

Приказна люлка 4-5 години. Поредица Ръка за ръка (ISBN: 9789540116723)

от 3,51 лв 3 оферти
Описание
Книжка за 4—5-годишни деца от предучилищна група в детската градина, част от програмната система „Ръка за ръка. Предоставя:
— Условия за постигане на целите и очакваните резултати, заложени в образователното направление „Български език и литература; — Възможности за формиране у детето на нагласа за възприемане на художествени произведения, за тяхното интерпретиране, изпълняване и съпреживяване; — Съдържание, структурирано в четири тематични блока: „Кой съм аз?, „Аз и другите, „Аз и светът около мен, „Моят род, обединени от темата „Аз променям света; — Идеи и варианти за индивидуална и групова работа, за стимулиране на интерес към литературната творба, за провокиране на детското въображение и на желанието за игри и пресъздаване на роли; — Възможности за използване на богатия подбор от произведения в христоматията „Цветна градинка, на илюстративния материал, на интерактивни методи; — Методическа концепция, чрез която детето опознава и обиква света на художествената литература.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^