Прилагане за първи път на Международните Стандарти за Финансова Отчетност (2005)

Прилагане за първи път на Международните Стандарти за Финансова Отчетност (2005)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиПраво

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Преходът към Международните стандарти за финансова отчетност МСФО1 (IRFS1) е свързан с трудности, които много хора подценяват. Целта на настоящата книга е да помогне на онези, които за първи път ще изготвят финансови отчети съгласно МСФО1 (IRFS1), да преодолеят тези трудности.

Тази книга разяснява кога и как да се прилага МСФО1 (IRFS1) при първото изготвяне на финансовите отчети на едно предприятие в съответствие с Международните стандарти за финансова отчетност.

В прегледа на изискванията на МСФО1 (IRFS1) се обяснява избора на счетоводни политики, както и последствията от допустимите и задължителните изключения.

Даден е изчерпателен пример, включващ модел на финансови отчети, счетоводни политики и оповестявания, който дава представа за практическите трудности при първоначалното прилагане на стандартите.

В прегледа се дават и указания за междинните отчети през първата година от прилагането на МСФО1 (IRFS1). Раздел 2 съдържа отговори на някои общи въпроси, възникващи при използването на МСФО 1 (IRFS1).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^