Primary Colours Level 4 Pupil's Book (ISBN: 9780521699822)

Описание
Одобрена от МОН със Заповед №РД 09-09/05.01. 2005 г.
Популярната учебна сестема по английски език за начален курс включва 6 нива и е предназначена за деца от 6 до 12 години предлага забавни упражнения. Тя ангажира вниманието на децата от самото начало и ги кара да се включват активно в процеса на обучение. Насърчава ги да мислят и работят самостоятелно.
Темите в учебника подтикват децата да мислят за света, който ги заобикаля, а в по-високите нива да правят връзка с другите предмети от училищната програма. Страниците с преговор и разделите Аз мога в работната тетрадка позволяват на децата да оценяват собствения си прогрес.
С прекрасно илюстрираните Vocabulary Cards може също да се упражнява допълнително лексиката. Истории, песни, пъзели и игри правят Primary Colours забавен, динамичен и увлекателен. Интересни герои помагат на децата не само да разбират езика по-лесно, но и да се забавляват докато учат английски.
Пълноцветни ръководства за учителя към нивата Starter, Level 1 и Level 2, които за по-голямо удобство включват всички страници от учебника.

Тук можете да разгледате мненията на преподаватели по английски език за учебната система: //www. pons. bg/index. php?act=content&rec=1115
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^