Принцип на моркова (2011)

Принцип на моркова (2011)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт, Психология
Езикбългарски
Брой страници264

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Принцип на моркова помага на множество мениджъри да активизират своите екипи, както и на огромен брой компании да повишат стопанските си резултати. Тя е включена сред помагалата при курсове за повишаване квалификацията на бизнес ръководители, провеждани от престижната международна групировка за консултантска дейност и квалификация Franklin Covey. Настоящото преработено издание не би могло да се появи в по-подходящ момент, доколкото икономическият спад изисква от всички ни да търсим и предлагаме творчески похвати и средства за повишаване на ефективността с оглед стимулиране растежа и производителността.
Като разкрива поразителните резултати на едно от най-задълбочените проучвания, провеждани някога в областта на мениджмънта, Принцип на моркова доказва, че впечатляващите постижения на най-успелите сред водещите мениджъри се дължат преди всичко на честото и адекватно изразявано признание към персонала. Такива мениджъри ръководят с помощта на морков, а не на тояга, поради което постигат по-високи Производителност, Съпричастност и Уседналост.
В добавена нова глава, Гостик и Елтън оповестяват резултати от едно мащабно проучване, проведено от водещия авторитет в консултантската област, Tower Perrin, които потвърждават изключителната ефективност на морковения принцип в световен мащаб.
Като обосновават изводите си с резултати, получени от проучвания на водещи организации като Disney, DHL, KPMG и Pepsi Bottling Group, Гостик и Елтън демонстрират как следва да се комбинира правилното изразяване на признание - като ключов елемент - с още четири основни похвата на ефективното ръководство. Двамата автори разказват на читателя как точно следва да се прилага простия, но ефективен метод, за който установяват, че бива използван от всички големи мениджъри за адекватно изразяване на признание. Този метод се усвоява лесно и дава незабавни резултати.
Признанието не изисква загуба на време, нито значителни финансови разходи. Ако следвате очертаните прости стъпки, ще се превърнете в преуспяващ ръководител, който повежда към все no-впечатляващи висоти своите подчинени.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^