Притча за водопровода (ISBN: 9789549544565)

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Състояние: отлично
Подзаглавие: Как чрез новата икономика всеки от нас може да създаде поток от неизчерпаем пасивен доход
Издателство: ВИА
Град на издаване: София
Преводач: От английски - Емилия Георгиева
Налични бройки: 1
Ширина: 140 мм
Височина: 215 мм
Дебелина: 6 мм
Корици: меки
Ключови думи: Притча за водопровода, Бърк Хеджис, ВИА

Как чрез новата икономика всеки от нас може да създаде поток от неизчерпаем пасивен доход.

ЖИВЕЕМ в епоха, в която изобилието е по-голямо от всякога. Независимо от това, толкова много хора все още живеят от заплата до заплата, принудени да работят все повече и повече, за да свържат двата края.

ЗАЩО? Защото сами са се заставили да следват погрешен план! Попаднали са в капана "време за пари" - работят един ден и им се заплаща за един ден, работят за един месец и им се заплаща за един месец. Познато ли ти изглежда?

ДАЛИ си мияч на чинии с годишен доход 10 000 долара или си лекар с годишен доход 100 000 долара, и в двата случая заменяш една единица време за една единица пари. И в двата случая месечният ти доход ти стига само за един месец. А колкото до "сигурността" и "постоянния доход", ако спреш работа поради съкращение, болест, травма или пенсиониране, потокът от приходи също спира.

ТОГАВА КЪДЕ ВИЖДАШ СИГУРНОСТ?
Как ще се избавиш от капана "време за пари"? Създавайки поток от неизчерпаем пасивен доход. Пасивният доход (или доход под формата на авторски хонорар) ти позволява да направиш нещо веднъж, а да ти се заплаща отново и отново. Ето защо един "поток" струва колкото хиляди заплати. Потокът продължава ежедневно да те зарежда с доход, година след година, независимо дали работиш или не.

"Притча за водопровода" ще те научи как да създаваш потоци, които да ти позволят да направиш скок от днешното вегетиране в утрешното благоденствие!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^