Приведете в действие интелигентността си (ISBN: 9789549964356)

Приведете в действие интелигентността си (ISBN: 9789549964356)

Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Основавайки се на изследвания от широк спектър предметни области - от невронауката до психологията, от теорията за мотивацията до ускореното учене, от паметта до начина на хранене - книгата показва, че всеки има възможност да успее и че повечето хора използват само малка част от способностите си.

Голяма част от ученето на работното място е загуба на време и средства, защото мнозинството от хората не са нито емоционално готови да учат, нито са практически склонни да приложат наученото към поведението си.
\"Приведете в действие интелигентността си\" предлага нов модел на учене: Готови, Старт, Дръжте се, революционизиращ начина, по който учите и се представяте.
В днешния бързо движещ се свят ученето е станало ключ към конкурентното предимство.
\"Приведете в действие интелигентността си\" ще революционизира разбирането ни за начина, по който нашият мозък е \"хардуерно\" кодиран да учи, и практическите стъпки, които можем да предприемем, за да се подготвим да участваме в процеса на учене.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^