Проблеми на наказателното право. Обща част (ISBN: 9789542801344)

Проблеми на наказателното право. Обща част (ISBN: 9789542801344)

Проблеми на наказателното право. Обща част (ISBN: 9789542801344)

от 27,20 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В две книги се съдържа единно, комплексно и значително надмонографично изследване от научни статии, студии и монографии, публикувани в четирите десетилетия в края на 20 и началото на 21 век, разработени от проф. Димитър Михайлов.
Първата книга обхваща основни проблеми на Общата част, а втората е посветена също на значими теоретични и практически проблеми, тогава и сега, от Особената част на наказателното право. Изследванията са подредени съобразно установената система за изучаване на Общата и Особената част на наказателното право.
Предметът на изследване и в двете книги са интересни, актуални, недостатъчно изследвани и неизяснени проблеми в действащото право, изучаването на които е полезно за практикуващите юристи в областта на наказателното право, а също и при подготовката на юристи за участие в конкурси за магистрати, научни работници и студенти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^