Пробуждане на световното сърце (2007)

Пробуждане на световното сърце (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, Йога, Окултизъм, Религия
Езикбългарски
Брой страници396

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Енодия Джудит е пророк на нашето време. Авторка е на Източно тяло, западен ум, Колелата на Живота и Пътуване през седемте чакри, които се превърнаха в класически четива, а през последните години е вдъхновяващ и ангажиращ лектор по целия свят. Нейна¬та силна проницателност сочи пътя към едно изпъл¬нено с надежда бъдеще за човечеството.

„ Науката рафри, че планетата е навлязла в шестото масово измиране на нейните организми - този път пряк резултат от човешкото поведе¬ние. Енодия Джудит показва проницателно как сте достигнали до този кръстопът и как, ако променим нашите представи за живота, можем да излекуваме околната среда и себе си. Прочетете тази книга и помогнете да спасим нашия свят. \"
Брус Липтьн, автор на „Биология на вярата\"

Ще оцелеем ли до следващия век? Ако да, на какво ще прилича той и какво трябва да направим за това?

За първи път от ледниковата епоха, пет милиарда години по-късно, човечеството е способно да повлияе, за добро или зло, върху траекторията на еволюцията. Това изисква огромна отговорност и зрелост на сърцето, и в тази революционна книга Енодия Джудит чертае предизвикателствата и възможностите пред съвременния човек.
Тя показва, че, както във всички преходи досега, човечеството преминава през ритуал - от любов към властта към власт на любовта. Това посвещение ще изкорени и преобразува всеки аспект на човешката цивилизация. То ще изиска от човечеството нов мит, такъв, който утвърждава сътрудничество вместо конкуренция, контрол на раждаемостта вместо безразборно размножаване, взаимопомощ вместо експлоатация и мрежи вместо пазари. Пробуждане на световното сърце е наръчник за това посвещение и формулира идея за следващата ера.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^