Проектиране и интегриране на софтуерни системи с . NET технологии (2012)

Проектиране и интегриране на софтуерни системи с . NET технологии (2012)

Проектиране и интегриране на софтуерни системи с . NET технологии (2012)

от 15,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Информатика, Интернет
Езикбългарски
Брой страници106

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"Проектиране и интегриране на софтуерни системи с . NET технологии" е практическо ръководство, запознаващо с базовите технологии за интегриране на софтуерни приложения в . NET среда. Използваната в учебното ръководство методология е много подходяща за практическото усвояване на технологичните методи и средства за проектиране и интегриране на софтуерни системи. Тя е използвана успешно през последните няколко години за провеждане на лабораторните упражнения по предмета, които са предпоставка за успешното изпъвлнение и защита на курсов проект по тази дисциплина.
Практическото ръководство представя ключовите . NET технологии за разпределено програмиране. Разгледаните примери спомагат за придобиване на практически умения за прилагане на . NET модела при създаването на компоненти, реализацията на комуникация между софтуерни приложения и осигуряването на достъп до данни в разпределена среда.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^