Професионален дизайн на печатни материали (ISBN: 9789546854766)

Професионален дизайн на печатни материали (ISBN: 9789546854766)

Професионален дизайн на печатни материали (ISBN: 9789546854766)

от 17,99 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиГрафика, дизайн, Информатика
Брой страници216

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Дизайнерските принципи, представени визуално от Before & After - водещото списание за дизайн
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН
НА ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ

Дизайнерът, преподавателят и авторът Джон Макуейд е на предния фронт на графичния дизайн и настолната издателска дейност от няколко десетилетия. След като първи изпробва бета-версията на настолната издателска програма Aldus PageMaker, той основа първата компания за настолна издателска дейност – PageLab, за да се възползва от предимствата на новите средства. Заедно с жена си Гея Макуейд, той основа отлично приетото списание Before & After (Преди и След) – дългогодишен любим източник на познания за графичните дизайнери.

Списанието Before & After си спечели легиони от фенове със своя подход към дизайна не само като средство за украсяване, но и като съществена форма на комуникация. Приветствайте първата книга на Джон Макуейд, който е основател, издател и основен говорител на Before & After. Както ще видите в тези страници, Макуейд разглежда всички съществени въпроси в този приятно изчистен, стегнат и елегантен учебник по дизайн на печатните материали.

Чрез серия от проекти, избрани заради практическата им стойност за съвременния графичен дизайнер – едно- и многостранични публикации, комплекти от фирмени материали, автобиографични изложения, брошури за продукти, обяви и други, ще видите принципите, които прилагат най-успешните дизайнери. Най-хубавото е, че ще откриете как да мислите визуално – превръщайки представите си в документи, които комуникират ефективно чрез страниците си.

Ще научите чрез примери:
Кога един шрифт работи по-добре от друг и как да избирате най-подходящите шрифтове за своя проект
Как да разположите атрактивно фотографии при представяне на продукти
Как да направите брошура с джоб, чиято информация се актуализира лесно
Стратегии за насочване на погледа на читателя
Основните правила за структурата на впечатляващата реклама
Как се създава портфолио с набор от презентационни материали (и какво да сложите в него)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^