Проглеждане или как се отървах от очилата за 7 ДНИ (ISBN: 9789546550149)

Проглеждане или как се отървах от очилата за 7 ДНИ (ISBN: 9789546550149)

Проглеждане или как се отървах от очилата за 7 ДНИ (ISBN: 9789546550149)

от 5,59 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Наистина отдавна чакахме такава книга!
Невероятно лека по форма и същевременно задълбочена по съдържание, тази книга ви дава не само твърда увереност в бързото ви оздравяване, но и сочи най-краткия път към това оздравяване, а също така ви зарежда с поток позитивна енергия, която ще ви даде сили да изминете този път.
 
Държите в ръце книга сензация, чийто автор самостоятелно се е избавил от късогледство, без да прибягва към скъпи средства и уморителни упражнения. Разработената от него методика се основава на едно най-обикновено движение - мигането - и е най-краткият път към възстановяването на зрението, понеже отнема само 7 дни! Тази система ще помогне на всички, които имат някакви проблеми със зрението; тя е абсолютно безвредна и лесна за изпълнение. Освен това книгата е написана в лека, развлекателна форма и ви зарежда с позитивна нагласа, а с позитивна нагласа лесно се решават всички трудности.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^