Програмиране с Perl, том I и II (2002)

Програмиране с Perl, том I и II (2002)
Описание
Ключови думиИнформатика, Програмиране

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Perl е създаден да прави лесната работа още по-лесна, без да превръща трудните задачи в нещо невъзможно.

Въпреки простотата си, Perl е и много богат език, в който има много неща за научаване. Това е цената за превръщането на трудните неща във възможни. Въпреки че ще ви отнеме доста време да осъзнаете всичко, което Perl може да прави, ще бъдете доволни, че имате достъп до обширните възможности на Perl, когато ви се наложи да се възползвате.

В близкото минало Perl се използваше за навигация на файлове, сканиране на големи количества данни, създаване и получаване на динамични данни и извеждане на форматирани отчети, базирани на тези данни. По-късно той се превърна и в език за обработване на файлови системи, управление на процеси, администриране на бази данни, клиент-сървър програмиране, управление на уеб-базирани данни и дори за обектно-ориентирано и функционално програмиране. Но Perl свързва не само собствените си характеристики, а може да се разширява модулно. Perl ви позволява бързо създаване, дебъгване и изпълнение на различни приложения, както и лесно разширяване на функционалностите им, когато стане нужно. Вие можете да вграждате Perl в други езици и съответно други езици в Perl. Посредством механизма за внасяне на модули можете да използвате външни дефиниции като вградени характеристики на Perl. Обектно-ориентиранит
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^