Програмна система „Ръка за ръка (ISBN: 9789540115054)

Програмна система „Ръка за ръка (ISBN: 9789540115054)

Програмна система „Ръка за ръка (ISBN: 9789540115054)

от 3,24 лв 3 оферти
Описание
Методическо помагало, което представя концепцията на програмната система. „Ръка за ръка за първи път реализира образователната теория и практика чрез цялостен, единен и балансиран комплект, който осигурява:
– Приемственост между детска градина и училище в подготвителната група/клас;– Конструктивизъм и прагматизъм;– Възможност за творчески подход на учителя;– Единна система от задачи, дейности и игри за междупредметна интеграция;– Гаранция за успех и самоутвърждаване на детето.
Програмната система „Ръка за ръка включва следните учебни помагала:
– Книжки за детето по всички образователни направления („Български език и литература, „Математика, „Социален свят, „Природен свят, „Игрова култура, „Музика, „Конструктивно-техни чески и битови дейности, „Изобразително изкуство, „Физическа култура);– Христоматия с подходящи текстове за децата;– Концепция;– Книги за учителя.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^