Програмна система „Здравей, училище! Чудна пътечка към хората Учебно помагало по образователно направление „Социален свят (ISBN: 9789541807842)

Програмна система „Здравей, училище! Чудна пътечка към хората Учебно помагало по образователно направление „Социален свят (ISBN: 9789541807842)

от 2,97 лв 2 оферти
Описание
Учебното помагало е разработено като книжка за индивидуална работа на децата по образователно направление Социален свят за подготвителна група.
В него, чрез задачи, упражнения и различни дейности, е отразено многообразието на отношенията между хората и взаимоотношенията в социалната среда, които се налагат между участниците в реалните житейски ситуации и социални дейности. Особено важно място е отделено на правилата за поведение и общуване и развиването и усъвършенстването на умения за комуникации с възрастните и връстниците.
Образователното съдържание е поднесено чрез интересни самостоятелни работи, които затвърдяват усвоения от детето опит за взаимодействие в околния свят. Предложените методически подходи, методи и средства провокират детския интерес към околната социална среда.
Стимулирането на детското мислене и познавателният интерес се извършва чрез многобройни логически операции, работа с различни цветни изображения и задачи, свързани с тях.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^