Произход на търговските марки (ISBN: 9789543270262)

Произход на търговските марки (ISBN: 9789543270262)

Произход на търговските марки (ISBN: 9789543270262)

от 14,40 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това, което Чарлс Дарвин направи в биологията, АЛ и Ааура Рийс правят в брендинга.

В увлекателната си нова книга авторите вземат революционната Дарвинова идея за еволюцията и я прилагат в брендинговия процес. Резултатът е нова, поразително ефективна стратегия за създаване на иновативни продукти, за изграждане на успешна марка и, като следствие - за постигане на бизнес успех.
Тук Рийс обясняват как променящите се условия на пазара създават безброй възможности за изграждане на нови марки и натрупване на бога¬тство. Но тези възможности не могат да се открият там, където търсят повечето хора и повечето компании - в конвергенцията на съществуващите категории като телевизията и компютъра, мобилният телефон и Интернет.
Напротив - възможността се крие в противоположната посока - в дивергенцията. Като следват блестящата дедукция на Дарвин, че новите видове се появяват вследствие на дивергенция на съществуващите видове, Ал и Лаура Рийс очертават ефективна стратегия за създаване и извеж-дане до пазара на ефективна марка.
С помощта на проницателни проучвания на провалили се конвергентни продукти и интересни истории за продукти, постигнали световен успех чрез дивергенцията, семейство Рийс са написали окончателната книга за брендинга. „Произход на търговските марки\" ще ви покаже в дълбочина как да изградите голяма марка и ще ви изведе към успех в света на брен¬динга.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^