Произведено в Япония (2015)

Още оферти

Описание
Акио Морита (26 януари 1921 - 3 октомври 1999) - заедно с Масару Ибука създава корпорацията Sony. Изобретател и идеолог на най-известните продукти на фирмата: Walkman, компакт-диск (CD), Betacam, MiniDisc, PlayStation и много други.  Той е един от най-известните японски бизнесмени на ХХ век. До края на своя живот Акио Морита е начело на Sony, продължавайки да бъде идеен вдъхновител за успеха на компанията и автор на множество перспективни иновации. Акио Морита е признат в световен мащаб, за един от най-влиятелните хора в бизнеса. Стив Джобс многократно се е срещал с Акио Морита и го счита за свой ментор. Черното поло и джинсите, с които Джобс е облечен на своите презентации са вдъхновени от униформата на служителите на Sony.  
 
Мисли на автора:
„Лидерството се основава на взимането на рисковани и трудни решения. Ръководителят е длъжен да бъде специалист в бизнеса. "„Всичко, от което имате нужда, е най-добрият продукт, най-ефективното производство и глобален маркетинг. Отзиви за книгата: „Всеки предприемач, трябва да я прочете. "Дейли Експрес„Една от фирмите, които ни вдъхновяваха, когато създавахме "Андин Даймънд" бе Сони и нейният създател Акио Морита. Препрочитахме неговият бестселър "Произведено в Япония" историята на успеха на Sony. "Геше Майкъл Роуч - основател на „Андин"„Книгата „Произведено в Япония" е един от най-увлекателните неофициални учебници по търговия и маркетинг. "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^