Производство на лозов посадъчен материал (2005)

Производство на лозов посадъчен материал (2005)

Производство на лозов посадъчен материал (2005)

от 10,71 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиГрадинарство, Направи сам, Растения, Селско стопанство
Езикбългарски
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предложената книга е принос в обогатяването на теорията и практиката при производството на базов и на сертифициран лозов посадъчен материал - изходното и основно начало по пътя на възраждането и на развитието на българското лозарство и винарство.
В нея авторът, д. с. н. Иван Тодоров, разглежда от научно-практически позиции производството на лозов посадъчен материал. Въз основа на задълбочен анализ на постигнатия до сега прогрес в този земеделски подотрасъл и изхождайки от богатия си научноизследователск и и производствен опит, той препоръчва внедряването на подходящи за условията на нашата страна перспективни технологии и технологични звена за това производство.

Книгата е богато илюстрирана, написана е на леснодостъпен език и е наситена с ценни и конкретни практически съвети. Въпросите, засегнати в нея, са разгледани в духа на изискванията на ЕС към повишаване качеството на лозовия посадъчен материал във връзка с присъединяването на страната ни към Общността. Ето защо тя може да бъде настолна книга за всеки, който се интересува от производството на посадъчен материал от лозата - тази митична и чудотворна култура.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^