Проклятието Кенеди (2006)

Проклятието Кенеди (2006)
Описание
Ключови думиБиографии, Новела
Брой страници259

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

ТАЗИ КНИГА ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕТЕКТИВСКА ИСТОРИЯ.
В нея се разследва една от най-големите мистерии на нашето време - Проклятието Кенеди. Проучва се невидимата закономерност, която обуславя проклятието, и се подреждат многото фактори - исторически, психологически и генетически, които са оформили общите характерни особености на членовете на семейство Кенеди и които довеждат до тяхното саморазрушително поведение.
Проклятието Кенеди е резултат от унищожителния сблъсък между илюзията за всемогъщество на членовете на семейство Кенеди - тяхната потребност да се справят успешно с критични ситуации и обективните, сурови реалности на живота.
Повечето от героите на книгата се намират в гибелно противоречие с действителността. Те се чувстват имунизирани срещу законите на простосмъртните и някак си божествено закриляни срещу неизбежните следствия на техните добри и лоши дела. В своя страстен стремеж към неограничена власт те се възприемат като висши същества, смятат себе си за ОСОБЕНИ- всемогъщи и достойни да бъдат обожествени.
ТАЗИ КНИГА Е ОПИТ ДА СЕ СВАЛИ ОРЕОЛЪТ НА ТАЙНСТВЕНОСТ ОТ СЕМЕЙСТВО КЕНЕДИ.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^